Nakit ne upotpunjuje samo vaš izgled, govori i o vašem karakteru i tome kakva ste osoba.

Personalizovan nakit

Osoba koja na nakitu ima urezano svoje ime ne plaši se da izrazi svoja osećanja i mišljenje. Neguje svoje odnose sa prijateljima i porodica joj je veoma bitna. Sentimentalno se vezuju za poklone koje dobijaju, naročito ako je to poklon od supružnika ili dece.

original3 Šta tvoj nakit govori o tebi (1. deo)

Volite li personalizovan nakit?

Diskretan nakit

Žene koje nose diskretan nakit su pune samopouzdanja i sigurne su u sebe. Vaše mišljenje o njihovom fizičkom izgledu im nije bitno. Stavljaju akcenat na ceo autfit, ali nakit je gotovo neprimetan. Njihov nakit često ima sentimentalnu vrednost i od onih su osoba koje imaju veliku kolekciju privezaka.

il 570xN.346453178 Šta tvoj nakit govori o tebi (1. deo)

Diskretan nakit obično ima i sentimentalnu vrednost

Bižuterija

Ovaj nakit ima svoj rok trajanja. Žena koja ga nosi voli da eksperimentiše u svom stilu i da spaja nespojivo. Osobe koje su opsednute ovim komadima jedne su od onih koje ne vole obaveze i pritiske. Njen stil je uvek drugačiji i uvek će vam privući pažnju svojim izgledom.

IS693059 display Šta tvoj nakit govori o tebi (1. deo)

Mlađa populacija je opsednuta ovim nakitom

Skupocen nakit

Pripadnica ženskog pola koja voli skupocen nakit je ona koja svoj stil dovodi do savršenstva iako možda i nije reč o brendiranim odevnim komadima. Ona nakitom pojačava utisak na njen modni stil i ceni onaj nakit koji ima neko posebno značenje, bilo da je drago kamenje u pitanju ili neka amajlija.

v85 14kyx20amethystx20crystalx20ring.3L Šta tvoj nakit govori o tebi (1. deo)

Ametist kristal


Dragana Katić je autor stranice Oh là là i ljubitelj starih holivudskih filmova. Njena dnevna rutina: “Ustati. Zablistati. Vratiti se u krevet.”

Editors choice