Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Šta vaš lak za nokte govori o vama?

Šta vaš lak za nokte govori o vama?

Koliko god da smo sređene za neku priliku, final touch se postiže tek kada stavimo lak za nokte. Veoma je važno da su nam ruke negovane, a nokti sređeni, jer to mnogo govori o tome koliko vodimo računa o sebi. Ipak, boja laka za nokte koji odaberete, može otkriti mnogo više o vama, nego što mislite.

Crveni lak – zavodljivi ste. Crveni lak je, kažu stručnjaci, oduvek bio odraz žene koja je glamurozna i sigurna u sebe. U današnje vreme, imamo pravu eksploziju boja kada su lakovi za nokte u pitanju, ali žene koje se drže crvenog laka, drže ujedno i do klasike i svesne su da sa njim nema greške.

131 Šta vaš lak za nokte govori o vama?

Crveni lak je uvek pun pogodak

Plavi lak – žena bez predrasuda. Ovo je lak koji ne može ostati neprimećen, pogotovo ako se odlučite za ultrajaku plavu. Vi ste osoba koja želi da bude jedinstvena, drugačija, a naravno, samim tim i upadljiva. Ova boja nije za stidljive.

Trula višnja – sofisticirani ste. Ovo je kombinacija tamno crvene i ljubičaste, koja je trenutno ultratrendi. Može se svrstati u “visoku modu” kada su boje lakova u pitanju.

Lak sa šljokicama – živahni ste. Vi ste neko koga ne drži mesto i ko voli da uživa u svim blagodetima života.

Hromirani tonovi – vizionarski tip. Ova futuristička nijansa laka neće učiniti da brže tipkate brojeve na svom telefonu, ali govori da ste osoba koja preferira tehnologiju. Osoba ispred svog vremena.

Metalni tonovi – nekonvencionalni ste. Tamnosive, metalne boje, koje izgledaju skoro kao crne, deluju uverljivo i mogu da ih nose samo osobe sa izraženom ličnošću i stavom.

136 Šta vaš lak za nokte govori o vama?

Metalne boje su za odvažne

Zlatni tonovi – intrigantni ste. Ove nijanse su oduvek nosile dive, koje su umele da zaintrigiraju muškarce. Misterioznost je oduvek važila za jedan od glavnih mamaca za jači pol.

Neutralni tonovi – zavisni ste od nekoga. Volite da vam je neko uvek tu, niste previše samostalni. Njegova dobra strana je što pristaje jednako dobro svim nijansama tena.

Zeleni lak – dinamični ste. Ovo je moćna nijansa laka koji pristaje osobama koje su uvek u pokretu, slobodne i nezavisne. Trenutno ultratrendi boja.

218 Šta vaš lak za nokte govori o vama?

Zeleni lak uvek privlači pažnju

Narandžasti lak – bezbrižni ste. Ovo je izuzetno upadljiva i egzotična boja, koju stručnjaci preporučuju kao idealnu za jesen. Eksperimentišite!

Bebi roze – vi ste damica. Ovo je, kažu, vintage varijanta laka za nokte. Tzv. zrelija i sofisticiranija varijanta roze boje, odlično ide uz odabir garderobe u istom stilu.

Žuta – nepopravljivi optimista. Žuta je boja povezana sa toplotom i suncem, i toliko je upadljiva da je ne možete mimoići. “Kanarinac” žuta boja je idealna za leto, lepršave i vetropiraste osobe.

Ljubičasta – kreativni ste. Ova boja je miks plave, koja umiruje i crvene, koja je dinamična, te tako dobijamo spoj suprotnosti koje daju eksplozivnu kombinaciju, a pritom je i broj jedan među nijansama lakova za nokte ove sezone.

317 Šta vaš lak za nokte govori o vama?

Ljubičasti lak je ultratrendi ove sezone

A sada trk u radnju i izaberite svoju nijansu!

Izvori fotografija: Unionnails.com, Lovedecoo.com, Copious.com, Muacosmetics.blogspot.com


Sofija Mićović završava Fakultet za medije i komunikacije. Voli mogućnosti koje nam savremeno doba pruža u komunikaciji, ali se ne odriče ni onih starih. Filantrop, avanturista, sanjar, hedonista. Planira da obiđe celu zemaljsku kuglu i nauči što više jezika, a večiti optimizam koristi da svet učini boljim mestom za život.

Editors choice