Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Šta zna želja šta je nemoguće

Šta zna želja šta je nemoguće

1/2

Šta je želja vašeg srca? Koliko često se zapitate šta je ono što želite? Koliko jasno možete da vidite viziju ostvarenja svojih želja? Na šta ste sve spremni da ostvarite želju?

Između vas i vaših želja stoji jedino ostvarenje. Ako verujete svom srcu i sledite svoje želje, put ostvarenja za vas je način života, izazov u koji se bacate sa žarom, iskustvo iz koga rastete i kroz koje ste sve bliži sebi – i stvarima koje su na početku bile blesava, nemoguća i nedostižna pomisao.

Da bismo sledili želje svoga srca ne razmišljajući kako će nas na putu ostvarenja pojesti mrak, sagoreti pakleni oganj i poraziti demoni straha i neuspeha, treba da budemo otvoreni, jednostavni, nevini, radoznali i beslovesni, kao deca. I da ne verujemo onima koji nas upozoravaju kako gubimo vreme jureći za vetrenjačama, umesto da radimo nešto korisno, što će nam doneti stabilnost, sigurnost i prosperitet. Nema sigurnog puta. Čak i na najbezbednijem, najpravijem i najkraćem putu, može nam pasti klavir na glavu i okončati naša stremljenja, nadanja i strahovanja. Ne verujte nikome ko vam kaže da nešto ne može. Jer to se ne odnosi na vas.

muskarac sa cvetom Šta zna želja šta je nemoguće

Editors choice