Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

#Statement nakit je ponovo u modi: Evo kako da ga nosiš!

#Statement nakit je ponovo u modi: Evo kako da ga nosiš!

1/2

Nežan, delikatan i minimalistički nakit je dominirao modnom scenom proteklih sezona, ali nakon nekoliko leta na vrhu modne #accessories scene, ovaj trend polako ali sigurno ustupa mesto #statement nakitu! Velike minđuše, ogrlice koje ne možeš, a da ne primetiš, upečatljivo prstenje i pomalo muški satovi koji krase ženski zglob – da, statement nakit se nije samo vratio na “velika vrata”, već je svuda! 

Za razliku od visećih minđuša u obliku “lustera” i velikih ogrlica sa krupnim svetlucavim kamenjem koje su bile popularne pre par godina, ovoga puta statement nakit je nešto suptilniji i lepši, a kako bi na pravi način ispratila ovaj modrnizovan trend, u nastavku pogledaj naš stajl predlog i savete kako da na najbolji način poneseš upečatljiv nakit ovog leta!

oxette IV 3 #Statement nakit je ponovo u modi: Evo kako da ga nosiš!
Pošto je statement nakit sada takav da nije previše svetlucav i šljašteći, možeš ga nositi zajedno – ali moraš voditi računa o jednom – da se boje nakita slažu. Naši stilisti su za ovaj modni predlog izabrali Oxette nakit u crnim i zlatnim nijansama, sa po kojim bordo detaljem, kako bi se uklopio uz ceo autfit.

oxette IV 5 #Statement nakit je ponovo u modi: Evo kako da ga nosiš!

“Less is (not) more”! Kada je statement nakit u pitanju, slobodno možeš prekršiti ovo pravilo! Leto “dozvoljava” da poneseš više od jednog prstena ili ogrlice, a još ako nakit ili minđuše koje izabereš imaju svoj “duplikat” u vidu prstena, kao što je recimo slučaj sa ovim Oxette minđušama i prstenom, u toliko će tvoj stajling biti upečatljiviji.  

oxette IV 1 #Statement nakit je ponovo u modi: Evo kako da ga nosiš!

Editors choice