Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Stil manekenke Hane Gabi Odijel

Stil manekenke Hane Gabi Odijel

Iako neobične lepote, Hane Gabi Odijel je veoma popularna i zapažena u svetu mode, zbog čega je postala muza popularnog kreatora Aleksandra Vanga i modnog fotografa Stivena Mejsela. Hane Gabi je zanimljiva i inspirativna i zbog svog načina odevanja, pa se njene slike često mogu naći na street style blogovima, jer na najbolji način trendove sa piste prenosi u svakodnevni život. Karijeru modela započela je 2005. godine, kada je radila revije za brendove Marc by Marc JacobsRodarteRuffian i Thakonn, dok je prvi editorijal za magazin “Vogue” uradila sa samo 19 godina.

U svakodnevnom odevanju, najčešće kombinuje printove, boje i teksture, i to uvek čini na pravi način. Lično ne voli uvek da nosi torbe jer joj se čine manje funkcionalnim, a za asesoare smatra da mogu da pomognu u realizaciji ideje, ali i da je nekada manje zapravo više.

Njen stil je neustrašiv. Njene mešavine sportskih, dizajnerskih i androgenih komada ne prestaju da privlače pažnju. Ona smatra da je odeća proslava samoizražavanja. Otvorenog je uma i najdraže su joj one kombinacije koje oduzimaju najmanje vremena, tj. one koje se ne planiraju, nego se dese u momentu.

Uvek se oseća prijatno u onome što nosi i poručuje da je oblačenje jedan od najboljih načina da pokažete kako se osećate iznutra, te ističe da svaka žena treba da nosi odeću, nedozvoljavajući da ona nosi nju.

Predstavljamo vam stil manekenke Hane Gabi Odijel.

stil manekenke hane gabi odijel 1 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 2 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 3 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 4 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 5 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 6 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 7 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 8 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 9 Stil manekenke Hane Gabi Odijel stil manekenke hane gabi odijel 10 Stil manekenke Hane Gabi Odijel

ZANIMLJIVO:

Street Style: Kejt Lanfer

Street Style: Moda na ulicama Brazila

Street Style: Moda na ulicama Tokija

Mina Maksimović

Editors choice