Mlada, raspevana i stalno sa osmehom, Lea Mišel (Lea Michele Sarfati) je jedna od mladih holivudskih zvezda u usponu. Već poznata javnosti po jednoj od glavnih uloga u hit seriji “Glee”, ona nas je već uverila u svoje glumačke i glasovne sposobnosti. Ništa manje nisu zanimljiva ni njena pojavljivanja na crvenom tepihu, kao ni njen stil u privatnim prilikama. Na tom polju Lea se nije još u potpunosti pronašla, ali kako se ne boji da isproba nove stvari, njen stajling vas retko kad ostavi ravnodušnim.

Slika 112 Stil poznatih dama: Lea Michele

Lea na dodeli zlatnih globusa

Nežna roze boja kao i karneri na haljini jasno nam pokazuju Leinu romantičnu i ženstvenu stranu. Nijansa je divno uklopljena uz njenu tamniju kosu i ovo je sigurno haljina koja je te večeri privukla pažnju.

slika 25 Stil poznatih dama: Lea Michele

Ne izbegava jarke boje

Za razliku od mnogih zvezda koje izbegavaju određene boje, mlada glumica se smelo prošetala crvenim tepihom i u ne baš laskavoj žutoj haljini. Kako često voli da otkriva svoja ramena, lepo bi je bilo videti i sa nekom efektnom ogrlicom.

slika 34 Stil poznatih dama: Lea Michele

Za dodelu Gramija je izabrala crnu kraću varijantu

I kada odluči da obuče malu crnu haljinu Lea bira mladalačke razigrane modele, kao što je ovaj. Kontrast između providnog i materijala koji deluje kao perje je zanimljiv, ali je odabir cipela, kao i nakita, mogao biti bolji.

slika 45 Stil poznatih dama: Lea Michele

Puder roze i neutralne boje - za mirniju i sofisticiranu kombinaciju

Haljine u nežnim neutralnim tonovima sa diskretnim tonom romantizma možda su najbolje rešenje za mladu zvezdu. Naglašen je oblik njenog tela, a primeren dekolte i dužina su idealni za suptilnu zavodljivu eleganciju.

Slika 56 Stil poznatih dama: Lea Michele

Glumica u opuštenijem izdanju tokom NY nedelje mode

Za opušteno izdanje opredelila se za retro stil inspirisan pedesetim. Mada je inspiracija prošlim vremenima i vintage trend veoma popularan, najbolji efekat ćete postići miksajući stare komade sa novim, tako da i dalje izgledate primereno svojim godinama i moderno.

Slika 64 Stil poznatih dama: Lea Michele

Lea na ulicama LA-a

U svom “najobičnijem” izdanju Lea možda izgleda i najbolje. Lepršava bluza i sladak šorts su uz ravnu obuću idealni za aktivan dan u gradu. Naočare su obavezna zaštita od sunca i radoznalih pogleda, a torba je dovoljno velika da u nju stanu sve ženske sitnice.

Koja od Leinih odevnih kombinacija se vama najviše dopala? Mlada glumica još nije pronašla svoj prepoznatljiv stil, ali je za pohvalu to da – gde god ide, ima najbolji modni dodatak: velik i iskren osmeh.


Ivona Josipović – večita skitnica sa koferom punim uspomena i bogatim skladištem snova. Autorka je bloga “Fashion Steps”.

Editors choice