5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Stil poznatih: Elle Macpherson

Stil poznatih: Elle Macpherson

ellemc Stil poznatih: Elle Macpherson

Ušetavši na nedavno održane audicije za Britain’s Nex Top Model u Londonu, Elle MacPherson nije samo plijenila poglede zbog činjenice da je i dalje “The Body”. U total black izdanju sa krznenom jaknom, kožnim harem pantalonama i visokim potpeticama, kao da je svim budućim modelima htjela dati do znanja da će morati itekako da se potrude da dostignu ne samo njen uspjeh, već i njen stil. Naravno da ne odmaže činjenica da na bivšem supermodelu baš sve može da izgleda savršeno, ali nema sumnje da El posjeduje smisao za modu i prepoznatljivi stil. I da je, nakon Olivije Palermo, moj ozbiljan celebrity style crush.

Iako ona ne griješi ni kada je u pitanju izbor za svečanije prilike, mene je kupila svojim dnevnim, effortlessly chic kombinacijama. Gotovo svakodnevno mogu naći nove paparaci fotke na kojima vidim da, iako možda više ne šeta svjetskim modnim pistama, koristi londonski Notting Hill za šetnju svojih rock chic ili boho kombinacija. Odličan par farmerica ili kožnih pantalona uz čizme ili baletanke, krznene jakne i prsluci, šalovi i obavezan par sunčanih naočala… Jesam li napomenula da sve te fotke nastaju dok dovodi sina u privatnu londonsku školu, usput se pozdravljajući sa Klaudijom Šifer ili Stelom Mekartni čija djeca pohađaju istu? I da El ima 47 godina? Dobro, možda to i nije bitno.

Bitno je da ima “The Body”,  i zna odlično da ga obuče.


Sabina Botica je prava drama queen i teški ovisnik u kofeinu, a slaže se sa Mark Twainom koji kaže da “Clothes make the man. Naked people have little or no influence on society.” Vodi blog na adresi http://i-shopped-till-i-dropped.blogspot.com/.

Editors choice