Blog postovi svetski poznatih trendseterki ove nedelje u nama su probudili zavist, a posebno želju da posedujemo sve ono što one imaju.

Pored veoma skupih stvari, postoji još nešto što se ne može kupiti, a to je osećaj za stil i za kombinovanje, kao i nepresušna inovativnost i mogućnost da se iznenadi masa ljudi nekim novim stajlingom.

Ono što je prethodnog meseca bilo u centru našeg gledišta bilo je cveće, proleće, leptirići… sve u svemu cvetni i šareni dezeni.

Neko će reći da su dosadile sa konstantnim potenciranjem na živosti, a one kao da su čule ovu kritiku i odmah su nas počastile novim kombinacijama, koje nasuprot pređašnjim obiluju jednostavnim komadima, klasičnim modelima i stvarima za koje bismo mogli reći da ne izlaze tako lako iz mode.

Neće vam biti potrebno mnogo truda da shvatite kako određene kombinacije nastaju, a preporučujemo i da što pre nabavite ključne elemente.

129 Street Style: Jednostavnost je najlepša 223 Street Style: Jednostavnost je najlepša 324 Street Style: Jednostavnost je najlepša 417 Street Style: Jednostavnost je najlepša 516 Street Style: Jednostavnost je najlepša 614 Street Style: Jednostavnost je najlepša 710 Street Style: Jednostavnost je najlepša 87 Street Style: Jednostavnost je najlepša 95 Street Style: Jednostavnost je najlepša 106 Street Style: Jednostavnost je najlepša

Violeta Stojanović

Editors choice