Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Street Style: Jednostavnost je najlepša

Street Style: Jednostavnost je najlepša

Blog postovi svetski poznatih trendseterki ove nedelje u nama su probudili zavist, a posebno želju da posedujemo sve ono što one imaju.

Pored veoma skupih stvari, postoji još nešto što se ne može kupiti, a to je osećaj za stil i za kombinovanje, kao i nepresušna inovativnost i mogućnost da se iznenadi masa ljudi nekim novim stajlingom.

Ono što je prethodnog meseca bilo u centru našeg gledišta bilo je cveće, proleće, leptirići… sve u svemu cvetni i šareni dezeni.

Neko će reći da su dosadile sa konstantnim potenciranjem na živosti, a one kao da su čule ovu kritiku i odmah su nas počastile novim kombinacijama, koje nasuprot pređašnjim obiluju jednostavnim komadima, klasičnim modelima i stvarima za koje bismo mogli reći da ne izlaze tako lako iz mode.

Neće vam biti potrebno mnogo truda da shvatite kako određene kombinacije nastaju, a preporučujemo i da što pre nabavite ključne elemente.

129 Street Style: Jednostavnost je najlepša 223 Street Style: Jednostavnost je najlepša 324 Street Style: Jednostavnost je najlepša 417 Street Style: Jednostavnost je najlepša 516 Street Style: Jednostavnost je najlepša 614 Street Style: Jednostavnost je najlepša 710 Street Style: Jednostavnost je najlepša 87 Street Style: Jednostavnost je najlepša 95 Street Style: Jednostavnost je najlepša 106 Street Style: Jednostavnost je najlepša

Violeta Stojanović

Editors choice