Čini se da je Olivija Palermo (Olivia Palermo) devojka koja ima baš sve. Lepotu, stil, manire, neverovatan stan u Njujorku, garderober za koji bismo ubile i prezgodnog dečka. Stvarno, Olivija, pa nije fer! Johanes Huebl (Johannes Huebl), model po zanimanju, momak je koga u javnosti možemo videti bez izuzetka odlično obučenog. I gotovo uvek u društvu svoje lepše (hmmm, dalo bi se diskutovati) polovine.

Ako izuzmemo nošenje čarapica u interesantnim bojama, Johanes retko eksperimentiše sa odećom. Bež, teget, maslinastozelena, braon, crna – boje su koje preovlađuju u njegovom garderoberu. Obožava detalje poput maramice u džepu sakoa i dobrih naočara. Nosi mokasine i espadrile. Dakle, dečaci – hvatajte beleške. Devojke – samo uživajte!

slika 151 Street Style: Johannes Huebl

Boje savršeno iskombinovane

slika 239 Street Style: Johannes Huebl

Volimo muškarce koji nose rolke

slika 3 Street Style: Johannes Huebl

Autfit bez greške

slika 422 Street Style: Johannes Huebl

Ležerna letnja odevna kombinacija

slika 520 Street Style: Johannes Huebl

Elegantan i prezgodan

slika 620 Street Style: Johannes Huebl

Savršeno stilski uklopljeni

slika 715 Street Style: Johannes Huebl

Čarape u neobičnoj boji

slika 817 Street Style: Johannes Huebl

Izgledaju kao idealan par

slika 915 Street Style: Johannes Huebl

Trench mu odlično stoji

slika 1013 Street Style: Johannes Huebl

Johanes je primer moderno obučenog muškarca


Milica Rančić je večito neinspirisana kad dođe do onog “reč, dve o sebi”. Kad baš mora, sebe opisuje sa: “Ljubav”, “Osmeh”, “Šiz”. Nije stručnjak po pitanju mode. Ali je pasionirani zaljubljenik u istu! Pa, iako je u realnom životu inženjer, ona sanja o big deal poslu u modnoj industriji u… Njujorku, Parizu, Londonu, Milanu? Svejedno! Eto, nije mnogo ni probirljiva. Sklona je neosnovanom optimizmu (ko bi rekao?). Kreativac, emotivac. U slobodno vreme ima punu tastaturu posla i glavu ideja, te ponešto žvrljne o cipelama, modnim časopisima, putovanjima i drugim lifestyle poslasticama na svom blogu Tulips and Lipsticks.

Editors choice