Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Striptiz za pismene: Moja kruna je zlatnija

Striptiz za pismene: Moja kruna je zlatnija

Jebiga, jeste. Moja je. Ali, ako hoćeš da me ubediš kako tvoja ima dijamantske ukrase, verovatno ću te proglasiti kičericom i šabanom. Mislim, ko još nosi dijamante na kruni, to je tako prostački. A ako pokušaš da mi dokažeš da na mojoj cenjenoj glavatoj glavi ne vidiš nikakvu krunu, ja ću dokazati da si lud, opasan po društvo, subverzivni element, i ako mi baš ne pođe za rukom da te strpam u ludaru, toliko ću te izbrukati da će ti se svi krunisani (odnosno svi) smejati, izvrgavati te ruglu i izbegavati te dok živiš. Ili dok ne priznaš da je moja zlatnija.

kruna 3 Striptiz za pismene: Moja kruna je zlatnija

Kruna za svaki položaj

Na mojoj  kruni iznad čela ugravirano je elegantno slovo S. Kako – šta znači?

Samouverenost, Sjaj, Stil, Stabilnost, Seksepil. Kako to misliš sujeta, siledžija, seljak, stereotip? Sigurno mi zavidiš na visokom sjaju, pa pakosno pokušavaš da poljuljaš moje samopouzdanje, arogantna bubo pod mojim nogama. Sa visine mog pijedestala spustiću se na tvoj nivo, jer mi se može (koliko da naglasim da se ti nikako ne možeš popeti do mog nivoa) i reći ću ti u lice da si lažov, licemer, ludak, nedorađeni komad bede, a i nedojeban, svakako. Nisi se raspao od smrtonosne istine mojih reči? Hoćeš još nešto da kažeš? Baš da čujem koliko si pakostan kad si pobeđen.

Šta ti znači to da je visina pijedestala ograničavajući faktor? I to da nošenje krune izaziva ukočenost vrata i suženje percepcije? Pa valjda ja sa moje visine imam najbolju perspektivu svuda unaokolo. Kako to misliš da je to moje svuda ograničeno vidokrugom? Jeftina demagogija. Nemaš ti pojma. Potrošio sam dovoljno svog dragocenog vremena da te čujem. To samo znači da sam ja tolerantniji, razumniji, pametniji, iskusniji i velikodušniji. To nije arogancija, to je svest o sjaju moje krune (zlatnije) i moja odgovornost da održavam taj sjaj. Kakve su to budalaštine da bridak um uvek lukavo zloupotrebljava ego?! Misliš da ja ne razumem šta znači “blago glupima, njihovo je carstvo nebesko”? Razumem. Bolje od tebe. A sad idi negde, dojebi se. Da te slučajno ne nagazim, pa da ti polomim krunu, hahaha. A i duhovitiji sam.


Aleksina Đorđević, matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice