Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Koliko dugo traje strpljenje

Koliko dugo traje strpljenje

1/2

Uvek me neprijatno bockalo ono o strpljenju i spasenju, zato što sam sigurna da nisam dovoljno strpljiva, a nisam sigurna da bi me spaslo, čak i da jesam. Strpljenje nije u ljudskoj prirodi. Potrebna je vera, da bi mogao da podneseš strpljenje. Molitva, očekivanje, nadanje i iznad svega, ono što nam stalno izmiče i stalno nedostaje – vreme.

Imam li ja vremena to da čekam? Pita se nemir, navikao na delovanje i akciju. Hoću sad i hoću sve, jer život prolazi munjevitom brzinom. Hoće li mi se čekanje isplatiti?

women most beautiful woman hd high definition 796283 Koliko dugo traje strpljenje

Ali, strpljenje nije puko čekanje. Ono dolazi nakon nečega što smo započeli, semena koje smo posejali i kome je potrebna nega, uslovi i vreme da proklija i nikne i donese rezltate, koji će možda biti drugačiji od onoga što smo očekivali. Strpljenje je ulaganje u budućnost koja će nam doneti ono što će nam doneti, a negujući disciplinu strpljenja bićemo u stanju da prihvatimo to što nam donese.

Možemo da se bunimo i nerviramo i ogorčeno razmišljamo o tome kako je strpljenje u suštini totalna prevara, jer ko zna šta će biti, a sigurno neće ono što priželjkujemo – to neće pomoći. A ako nemamo strpljenja dok smo prinuđeni da se strpimo, to svakako odmaže.

Editors choice