Nakon deset godina uspešnog rada u Moskvi, jedinstveni Studio slikanja peskom “Sand Pro” otvorio je svoja vrata svim zainteresovanim Beograđanima. Tokom veoma inspirativne demonstracije koja je održana danas u novootvorenim prostorijama ovog, na našim prostorima, do sada neviđenog studija, tim nadahnutih ruskih umetnika i psihologa predstavio je niz različitih programa za sve uzraste.

Različiti programi u školi crtanja peskom, koji su za kratko vreme postigli veliku popularnost u Rusiji i celom svetu, od danas su dostupni za polaznike na srpskom i engleskom jeziku.

sand pro 1 Studio slikanja peskom: Edukacija i relaksacija za sve uzraste

Komadić ruskog nadahnuća od danas u srcu Beograda

Prema rečima glavnog direktora Studija slikanja peskom “Sand Pro”, gospođe Ane Kononenko, programi za najmlađe i školarce imaju razvojni i korektivni karakter, dok su programi za odrasle pre svega relaksirajući i edukativni.

“Program za decu je autorski i za sada jedini u svetu koji u jednoj metodi objedinjuje program škole slikanja i opšterazvojni psihološki program, koji je u svetu poznat kao ‘Send plej’.Temelj našeg rada je da sutra svak dete postane srećan, zdrav i samostalan čovek koji je siguran u sebe, zna šta hoće i koji će biti uspešan. Odraslima, pak, pružamo mogućnost da se na pravi način opuste i da se odmore. Upravo se u takvom stanju čovek najlakše oslobađa stresa i unutrađnjih stega”, istakla je gospođa Kononenko prilikom današnjeg otvaranja.

Zas najmlađe sugrađane Studio slikanja peskom nudi i jedinstvene peščane proslave i rođendane, kao i peščane predstave, odnosno ekskluzivne radionice za različite prilike.

Novootvoreni studio nalazi se u Gračaničkoj ulici broj 1, nedaleko od ambasade Francuske.

Editors choice