5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

5 dobrih stvari koje nam zagorčavaju život

5 dobrih stvari koje nam zagorčavaju život

1/3

Nisu samo nesrećne okolnosti, loši periodi i loši izbori ti koji nam zagorčavaju život i čine da se osećamo neuspešno, promašeno, umorno, izgubljeno i depresivno. Ponekad su to dobre, odlične i fantastične stvari o kojima imamo pogrešne predstave i koje nisu u skladu sa našom prirodom i sa onim što nas inspiriše i ispunjava.

Tako se dešava da imamo odličan posao, stabilnu vezu, bogat društveni život, prijatelje koji nas podržavaju, i brižnu porodicu, a da se svakog jutra budimo obeshrabreni i iscrpljeni, pitajući se šta nam, dođavola nedostaje, kad imamo sve?

Redosled životnih uspeha

Zna se kako treba da se živi. Prvo školovanje, pa posao, pa brak. Pa deca. Negde usput, za vreme školovanja i posla, trebalo bi da steknemo neko iskustvo u ljubavnom životu, ali ne preveliko, da pronađemo čoveka svog života i da se skrasimo. Onda, logično, dođu deca i život klizi po šinama kao oni zastrašujuće tačni japanski vozovi što liče na rakete. Da, u ovom škrtom rezimeu, ključna reč je “zastrašujuće”. Treba da igramo na sigurno, da budemo ziheraši, jer to je mudro i obezbeđuje dobitak, a ako taj dobitak iznosi samo 10 procenata, pa, to je bolje nego da smo sve rizikovali i 100 posto izgubili. Bolje za koga?

Za naše roditelje koji se brinu za nas, verovatno. I za naš strah od života. Ali, ako smo neotkriveni avanturisti, koje takozvana sigurnost zarobljava, sputava i ubija u pojam, kako ćemo neki sitan i siguran procenat sreće, zadovoljstva, napretka, ljubavi, harmonije…smatrati svojim uspehom?

5 dobrih stvari koje nam zagorčavaju život 5 dobrih stvari koje nam zagorčavaju život

Editors choice