Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Stvari kojih bi trebalo da se rešiš u 2018.

Stvari kojih bi trebalo da se rešiš u 2018.

1/3

Polako se udaljavamo od 1. januara, prvog dana u novoj godini, prvog dana u prvom mesecu, prvog dana u nedelji… Prvog dana novog života! Jer, čini mi se da se nikada više nismo radovali novoj godini i novim počecima nego ove 2018. godine, punoletne godine kada smemo i možemo sve što poželimo! Mnogi ljudi oko mene ulažu velike nade u ovu godinu i veruju da će se baš ove godine desiti neko čudo, a lagala bih kada bih rekla da i sama nemam slične zamisli… Ali, pre svakog “čuda” moraju da se dese neki sitni koraci ka tom boljem sutra, a oni se skrivaju u sređivanju ne samo glave, već i životnog prostora. Ove godine definitivno želimo red i poredak na svim životnim poljima, pa krenimo onda od stvari kojih se moramo rešiti danas kao zalog za lepše i uspešnije sutra!

Stare stvari koje ti (stvarno više) ne trebaju. Da, da, znam. Nikad se ne zna kada će zatrebati. Pa prva u ormaru imam gomilu odeće koju ne oblačim mesecima, godinama unazad, a o sitnicama koje su kao dekorativne, a u stvari su nepotrebne, da ne govorim. A da mi vidiš tek radni sto… Ipak, ako želimo da stvorimo prostor za neke nove stvari i lepše uspomene moramo se rešiti viška. Dakle, baš danas je dan za veliko spremanje kuće! Hajde, hajde, neće toliko boleti, a osećaj će biti bogovski.

Opsednutost telefonom i društvenim mrežama. Dobro, ovo baš i nije stvar koje se tako lako možemo rešiti, ali možemo da pokušamo da makar ove aktivnosti svedemo na minimum. Posao kojim se bavim od mene zahteva da budem online skoro pa 24/7, ali kako sam primetila da me tolika izloženost svakakvim uticajima i informacijama umara, opterećuje i stvara nervozu, rešila sam da makar nekoliko sati pred spavanje (i nakon buđenja) iskuliram, isključim se i umesto toga se posvetim knjizi, novinama, muzici ili nečemu drugom što me zapravo opušta i rasterećuje. Topla preporuka da uradiš isto jer ćeš se osećati neuporedivo bolje! A kada posvetiš neko vreme sebi, neka počne svakodnevna jurnjava.

telefon Stvari kojih bi trebalo da se rešiš u 2018.

Editors choice