Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Sve je spremno za veliku reviju brenda Victoria’s Secret

Sve je spremno za veliku reviju brenda Victoria’s Secret

Nakon višenedeljnog najavljivanja velike godišnje revije brenda Victoria’s Secret, tokom kog smo saznali koji će sve modeli šetati pistom i videli kostime koje će nositi poznati supermodeli, konačno je sve spremno za veliku reviju ovog svetski poznatog brenda.

Naime, Instagram je juče bio preplavljen fotografijama poznatih lepotica koje će 2. decembra šetati pistom, pa smo tako imali priliku da vidimo da su Viktorijini anđeli stigli u London, kao i kako je izgledalo samo njihovo putovanje.

Pogledajte kako Viktorijini anđeli Adrijana Lima, Karli Klos, Alesandra Ambrosio i drugi poznati supermodeli izgledaju uoči velike revije brenda Victoria’s Secret.

sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 1 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 2 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 3 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 4 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 5 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 6 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret sve je spremno za veliku reviju brenda victorias secret 7 Sve je spremno za veliku reviju brenda Victorias Secret

Jasna Đorđević

Editors choice