Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Sve je to ljubav

Sve je to ljubav

Ljubav nas često dovodi u neobične prilike. Kada “uragan” prođe, smejemo se svojim postupcima, te nije zalud otpevan stih “Ljubi, ljubi, al’ glavu ne gubi”.

Verujem da postoji veliki broj muškaraca koji će se naći u narednim pričama, ali ja ću ih ipak predstaviti kao – tipične ženske situacije. Pa, počnimo…

Svi smo mi pomalo mazohisti

Opet nas je iznervirao, povredio. Tužne smo. Umesto da pozovemo najbolju drugaricu i odemo u najbliži kafić, automatski palimo kompjuter. Ukoliko već nemamo formiran folder sa tužnim pesmama ili “bedakušama”, poslužićemo se dobrim YouTube-om i besomučno tražiti one biografske. Tada kreće “ubijanje u pojam”. Suze, suze i samo suze. Uporedo, istim onim drugaricama sa kojima je bilo bolje otići u kafić, kopiramo milion linkova i iz svakog izdvajamo onaj naš deo.

– Pa slušaj, gotovo! Izvini, je l’ ova pesma pisana za mene?! Ne mogu da verujem, aaaaaaaa, ubija me u pojam!!!

Koliko god zvučalo sumanuto, savetujem vam da u ovakvim situacijama i dalje budete mazohisti. Nema boljeg osećaja nego kad se izbedačite za sve pare, jednostavno izbacite sve iz sebe i posle budete kao nove.

Šifra: Zašto se tako zoveš, bre?!

Koliko ste se puta do sada našle u prilici da vas neko ime “proganja”? Sasvim slučajno, ime osobe koja vam se dopada odjednom će postati najpopularnije u zemlji i šire. Svaka druga prodavnica, menjačnica – zvaće se upravo tako. Auto koji vozi videćete na svakom drugom ćošku, a parfem koji koristi naprosto će furati svaki drugi muškarac u gradu. Vi se onda pitate: dokle više, zar je moguće? Onda ushićeno javljate drugaricama šta ste upravo videle.

Suština je u tome da je vaš mozak okupiran dotičnom osobom. Reagujete na svako pominjanje prvog slova njegovog imena, a kamoli na nešto više. Nemojte se čuditi – kada vam neko drugi postane aktuelan, prodavnice će odjednom naprasno promeniti nazive.

Nostalgija, moja loša navika

Znate li ono osećanje kada prolazite kroz njegovu ulicu? Kada stojite na mestu na kom je sve počelo? Kada ugledate mesto za koje vas vezuju lepe uspomene? Ukoliko se na to nadoveže još i pesma ili miris koji vas do ludila podseća na te divne trenutke, u narednih nekoliko minuta pozdravite se s pameću. U stomaku vam se verovatno odigrava Kosovski boj, bezbroj pomešanih osećanja, a vi biste najradije vrištale. Onda je neminovno čitanje starih SMS poruka.

Devojke, iskreno se nadam da ste veći deo ovakvih trenutaka proživele onda kada je i dalje sve pucalo od ljubavi među vama. U suprotnom, ovo može i te kako da zaboli.

Da, mi verujemo u horoskop

Na pretposlednjim stranama dnevnih novina uvek se krije ono najzanimljivije – horoskop. Mislim da je to neka vrsta navike. Kao što svakog jutra peremo zube, tako čitamo horoskop našeg dragog i analiziramo ga do najsitnijih detalja. Verujem da vas je često zabrinuo neki deo u pasusu ljubav pa se onda tešite da je to čista glupost. Međutim, kada su prognoze povoljne, horoskopi i nisu tako loši. Sve je to lepo dok se zadržite na novinama, jer se iskreno nadam da do sad niste zvale vidovite Radojke sa raznih televizijskih kanala.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice