Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Sve što treba da znaš o tehnici iscrtavanja obrva

Sve što treba da znaš o tehnici iscrtavanja obrva

1/3

Nisi jedna od onih devojaka koje imaju izraženiji pigment kose i obrva, pa da bi postigla njihov savršen izgled potrebno je da sama poradiš na tome. Isprobala si različite olovke za iscrtavanje obrva, senke i gelove i zamorno ti je da svakog dana sa apsolutnom preciznošću formiraš identičan oblik. Osim što iziskuje dosta vremena, takođe podrazumeva i trošenje odgovarajuće šminke, a samim tim i novca.

Kako bi došla do trajnog rešenja, odvoj novac koji inače daješ na šminku ukoliko se odlučiš za tehniku iscrtavanja obrva. Zvuči sjajno jer nakon toga možeš da odahneš i zaboraviš na obavezu koja ti je bila suvišna. Ipak, pre nego što zakažeš tretman trajnog iscrtavanja obrva, potrebno je da budeš sasvim upućena u to. Navodimo ti par saveta i informacija koje će ti pomoći prilikom odlučivanja i pripreme za ovu vrstu tretmana.

obrve 5 Sve što treba da znaš o tehnici iscrtavanja obrva

Tehnika iscrtavanja obrva je oblik tetoviranja

Koliko god da dobro zvuči jednom obavljeno iscrtavanje obrva nakon kojeg više nemaš potrebu da razmišljaš o njima, moraš biti svesna da je proces iscrtavanja zapravo oblik tetoviranja. Ukoliko nemaš već urađene tetovaže na svom telu, budi spremna na jedan vid nje putem ovog tretmana. Radi se o ubrizgavanju pigmenta ispod kože na tvom licu, što znači da u stvari tetoviraš obrve. Naravno, to neće izgledati kao da ih je neko samo obojio, već precizno iscrtao dlačice koje izgledaju realno. Iako nije intenzivno i primetno poput klasične tetovaže, ipak podrazumeva podleganje regularnom procesu.

Editors choice