Ostalo je još dva dana do zatvaranja konkursa za izbor kraljice Karnevala brodova, a sve devojke koje žele mogu da se prijave tako što će svoje podatke sa fotografijom i odgovorom na pitanje “Zašto bih volela da budem kraljica karnevala?” poslati na mejl adresu infodesk@usceshoppingcenter.com.

Proglašenje pobednice biće održano u četvrtak, 4. jula na Naxi plaži ispred UŠĆE Shopping Centra. Uvod u svečanost obeležiće koncert benda Crveni storno, sa početkom u 20.30 časova. Izbor i defile učesnica počinje u 21 čas, od 21.30 slede nastavak koncerta i koktel za medije, a svečano proglašenje kraljice zakazano je za 22 časa.

1 USCE Exterior Day A Svečano proglašenje kraljice Karnevala brodova

Ostalo je još dva dana do zatvaranja konkursa za izbor kraljice Karnevala brodova

Odluku o tome koja će kandidatkinja poneti ovu laskavu titulu, odlučiće žiri u sledećem sastavu: Suzana Mančić, voditeljka, Žarko Stepanov, glumac i Nikola Sarić – Sajko, pevač. Voditelj programa biće Inspektor Blaža.

Beogradski karneval brodova biće održan 6. jula, a izbor kraljice ove manifestacije UŠĆE Shopping Center organizuje u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda i Naxi radijom.

Editors choice