Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Svečanost povodom početka 11. sezone u SquashLand-u

Svečanost povodom početka 11. sezone u SquashLand-u

U SquashLand-u u Pionirskom gradu proteklog vikenda, u svečanoj atmosferi i u prisustvu mnogobrojnih zvanica, obeležili smo početak 11. sezone, čime počinje i takmičarska sezona Squash Asocijacije Srbije. Osim stalnih članova i prijatelja kluba, svečanosti su prisustvovale i ličnosti iz javnog života i biznisa.

Prvi turnir koji nas očekuje jeste “Trofej Beograda 2013”. Kao i prethodnih godina, očekujemo prijave najboljih igrača iz Srbije i veliki broj igrača iz inostranstva što garantuje odličan turnir. Očekuje se i veliko prisustvo publike, što će već dobru energiju učiniti još boljom.

squash Svečanost povodom početka 11. sezone u SquashLand u

Trofej Beograda 2013

Skvošu i SquashLand-u

SquashLand je prvi Beogradski squash klub osnovan 2002. godine. Čine ga turniri, škole, kampovi za decu i najlepša terasa u gradu koja se nalazi u šumi.

Skvoš je najrasprostranjeniji rekreativni sport na svetu. Pored toga, skvoš je sport koji izuzetno pogoduje i pomaže razvoju dečijeg organizma. Stručnjaci iz ove oblasti preporučuju igranje skvoša za decu već od desete godine. Po poznatom američkom časopisu “Forbes”, skvoš je proglašen za najzdraviji sport na svetu, još ispred plivanja, veslanja, košarke, itd. Skvoš angažuje veliki broj mišićnih grupa i kao takav pozitivno deluje na razvoj mladog organizma u celini. Mogućnosti povreda su minimalne u odnosu na bilo koji drugi sport. Skvoš je sport uz koji je moguće sagoreti 1,000 kalorija za 45 minuta.

Editors choice