5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Svi smo mi pomalo Šerlok!

Svi smo mi pomalo Šerlok!

1/2

Koliko puta vam se desilo da vam je informacija o nekome na dohvat ruke, znate da ne bi trebalo da posegnete za njom, ali to ipak činite, poput deteta koje otvara kinder jaje, nadajući se da će unutra otkriti nešto zanimljivo? Koliko je tanka granica između normalne ljudske radoznalosti i zainteresovanosti i preturanja po nečijim prljavim gaćama ne bi li saznali neku prljavštinu ili potvrdili svoje zlokobne sumnje? Uzorak za analizu u ovom tekstu će biti muško-ženski odnos, analiziran na dva plana: moderno uhođenje i tradicionalne metode ispitivanja, provere i špijunaže.

Dakle, tradicionalno žene su bili sklone da se o svom potencijalnom draganu, pre nego što ga zaista upoznaju, raspituju kod lokalnih bakica, koje su posedovale više korisnih informacija o ljudima iz komšiluka, nego CIA i BIA zajedno. Dakle, zaljubljena šiparica u želji da sazna kada je njen ljubljeni prošetao korzoom kao i da li je već obećan nekom, je bila sklona stvaranju pakta sa svojim insajderom a.k.a “komšinica Coka”. Zatim se baca u pravu špijunsku ekspediciju, kao da je svojevremeno bila u prvim redovima KGB-a. Nešto kasnije, žene su bile sklone traženju izdajničkih tragova crvenog karmina (na nesreću modernih muškaraca, crveni karmin se opet vraća u modu) na sveže uštirkanoj košulji, kako bi otkrila da li se dotični viđa sa svojom sekretaricom Milom, pa bi ga u tom slučaju deportovala u selendraču iz koje ga je izvukla.Ili je to ipak samo plod njene uobrazilje, zbog toga što sedmo veče kod kuće uzastopce, sa viklerima na glavi, gleda “Srećne ljude”, dok njen voljeni mužić proždire jagnjeći but, na “poslovnoj večeri”.

photodune 2307801 spy xs580crop Svi smo mi pomalo Šerlok!

Usamljene žene su bile sklone i prevrtanju džepova, traganju za izdajničkom ceduljom sa brojem fiksnog telefona. Zatim, tehnikama pretraživanja muževljeve odeće u potrazi za vlasima crvene kose (a ženica je plavuša), na kojima bi im pozavideli i vrhunski forenzičari. Bile bi u stanju da sa preciznošću najistreniranijeg policijskog psa osete mirus mošusa, dotične kalašture, koja je bacila svoje, zelenom senkom uokvireno, oko na njenog junošu.

Editors choice