Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Tajni život: Šta očekujemo od švalera

Tajni život: Šta očekujemo od švalera

1/2

Pristale smo na susret sa oženjenim čovekom. Dopao nam se. Dale smo sebi dozvolu. Idemo na seks. Jer tu nema zamajavanja. Međutim, seks sa nekim ko nam se dopao, podrazumeva da se tako i ponašamo. Bez grubosti, žurbe i ustručavanja. Predavno, razigrano i nežno. Jer tako je najlepše. Zašto uopšte ulažemo najlepše u telesnu bliskost sa nekim ko nam ne pripada? Jer mislimo da to spada u telesnu bliskost. Tako je prirodno. Međutim, on ne misli tako.

Opušteno, razigrano, radosno i nežno ponašanje nije način na koji se tretira žena koja hoće seks. Njoj treba jasno staviti do znanja da to (on) nije njen teren. Da je tu samo zbog seksa.

I posle se čudimo, kao, što je bio tako rezervisan? Iscimao se, organizovao, vozio, platio hotel i kad smo se najzad poskidali, umesto da počne svetkovina, bio je to jedan distanciran seks bez nežnosti. Kao da je navukao prezervativ preko glave i celog tela, a ne samo… da ga ne dodirnemo  previše prisno, da strast ne izmakne kontroli, da se zadrži hladna glava. Ali zašto onda hoće ljubavnicu, ako ne može da se pusti i prepusti?

Hej, ali ko je rekao da on želi ljubavnicu?

affair relationship sex advice Tajni život: Šta očekujemo od švalera

To smo mi smislile, tripujući da stupamo u ravnopravni odnos sa odraslim čovekom, koji zna šta hoće. Da pronađe malo zabave van bračne postelje. I on tačno to i radi. Pronalazi malo te zabave. I nikako ne želi da to bude mnogo zabave i da bude mnogo zabavno.

Editors choice