Dvojac Taner Gerčik (Tanner Gerschik) i Džul Hamilton (Jules Hamilton) su glavni akteri editorijala “All American Heroes” koji je za poslednji broj magazina “Fiasco” zabeležila Kristina Vilson (Kristiina Wilson). Stajling ovih američkih heroja uradila je Mišel Karimpong (Michelle Carimpong). A kako se nosi koža i teksas pokazaće vam ova dva više nego zgodna modela na fotografijama koje slede.

Slika 1. picnik4 Tanner Gerschik i Jules Hamilton za Fiasco jul 2011. Slika 2. picnik4 Tanner Gerschik i Jules Hamilton za Fiasco jul 2011. SLika 3. picnik Tanner Gerschik i Jules Hamilton za Fiasco jul 2011. SLika 4. Tanner Gerschik i Jules Hamilton za Fiasco jul 2011. Slika 5.5 Tanner Gerschik i Jules Hamilton za Fiasco jul 2011. Slika 6.2 Tanner Gerschik i Jules Hamilton za Fiasco jul 2011. Slika 7.4 Tanner Gerschik i Jules Hamilton za Fiasco jul 2011.
Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Editors choice