5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Tech Up: Vatreni telefon iz Amazon kompanije

Tech Up: Vatreni telefon iz Amazon kompanije

Kada kažemo “Amazon telefon mislimo na Fire Phone, koji je predstavila ova američka kompanija za trgovinu preko interneta.

Kompanija Amazon je na posebnom događaju u Sijetlu, u Americi, za koji je navodno apliciralo preko 60,000 zainteresovanih posetilaca, predstavila svoj prvi pametan telefon.

Ono što “Fire Phone” nudi jeste trodimenzionalni prikaz slike i kontrola pokretom. Ako su glasine tačne, ono što je ova poznata kompanija izgradila jeste telefon za kojim će svi poludeti, a izvršni direktor Džef Bezos imaće tu čast da ga predstavi.

Amazon ne brine o tome kako ćete se povezati sa prijateljima, već se postarao da zauzme prvo mesto u industriji proizvodnje.

Postoje trenuci kada ne možete poneti laptop ili tablet sa sobom, a to znači samo jedno: potreban vam je vatreni telefon, samo onaj sa vatrenom snagom.

Možete instalirati sve aplikacije kao i na iPhone i Android uređajima, a ono po čemu je poznat jeste i 3D interfejs, za koji su zadužene četiri posebne kamere.

144 Tech Up: Vatreni telefon iz Amazon kompanije

3D hardver

Pre nekoliko meseci Amazon kompanija izjavila je da radi na pametnom telefonu sa 3D ekranom, a ova informacija nije iznenadila nikog. Kakve će tačno funkcije telefon imati za sada je misterija.

Fokus velikog broja ljudi usmeren je na ovaj telefon, a svi očekuju da vide krajnji rezultat.

U suštini, sigurni smo da će se potruditi da naprave nešto kvalitetno, a funkcije se, kao što smo već pomenuli, mogu upoređivati sa onima koje imaju i iPhone 5S i Samsung’s Galaxy S5.

Fire Phone ima dva gigabajta radne memorije. Slušalice koje dolaze sa telefonom izuzetnog su kvaliteta, kako u Amazonu tvrde, napravljene sa gajtanom koji ne može da se zamrsi, a na bubicama su magneti, pa ih korisnik može lako nositi oko vrata kad ih ne koristi. Ovaj pametni telefon dobio je displej dijagonale 4.7 inča, HD rezolucije, sa pojačivačem kontrasta tokom prikaza fotografija i kameru rezolucije 13 megapiksela sa mogućnošću snimanja video-zapisa.

Telefon zahvaljujući aplikaciji “Firefly” prepoznaje preko 100 miliona stvari: slike, predmete, video, zvuke, telefonske brojeve, bar kodove… a za ljubitelje knjiga postoji poseban mod za čitanje.

Violeta Stojanović

Editors choice