5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Tech Up: Vhoto aplikacija

Tech Up: Vhoto aplikacija

Veoma je teško napraviti savršeno čistu, perfektnu sliku, nalik profesionalnoj (barem većini).

Ipak, i za nas, loše fotografe iOS je našao rešenje tako što je izbacio najnoviju Vphoto aplikaciju, koja bukvalno nudi rešenje svih naših problema.

Ova aplikacija koristi patentiranu tehnologiju, koja omogućava da nastanu najlepše moguće slike upravo iz videa. Napravljena je na principu socijalne mreže tako da možete da podelite sa prijateljima, svoj, takoreći, kolaž slika ili da gledate tuđe (ukoliko ste znatiželjni).

Korisnici mogu preko ove aplikacije da snime video ili otpreme video preko biblioteke koju aplikacija ima i koja služi za skladištenje snimljenog materijala.

24 Tech Up: Vhoto aplikacija

Vhoto ima tu mogućnost da skenira 20 različitih mernih jedinica, što bi značilo da može da razradi zamućenja, uključi kontrast, skenira osmehe, a pored svega toga poseduje i opciju “novelty detector” koji pronalazi do sada neviđene okvire za vaše slike.

Znači, ovo vam je najlakši mogući način da dobijete i video i slike ili da jednostavno snimanjem dobijete jedinstvene, spontane fotografije vredne divljenja.

Tehnologija ove aplikacije zasnovana je na snimanju, tako da modeli (nazovimo tako ljude koji se slikaju) ne moraju da poziraju i da stoje u jednom mestu, već se mogu pomerati i obavljati razne aktivnosti.

Od snimanja selfija, do akcionih snimaka, snimaka ispovesti, grupnih snimaka… na vama je da odlučite.

Heler, idejni kreator ove aplikacije kaže da je počeo tek tako da radi na ovome, a završilo se sa investicijom od 2,4 miliona dolara. On dodaje da dobru fotografiju ne prave samo oni koji znaju da uhvate trenutak, već oni koji od hiljade i hiljade različitih izaberu najrelevantniju.

Ima pravo čovek, a i to u potpunosti objašnjava funkciju njegove aplikacije.

Pa, dragi moji, pošto smo se ispričali, vreme je za slikanje… ili snimanje, a ipak je najbolje i jedno i drugo uz pomoć Vhoto aplikacije.

18 Tech Up: Vhoto aplikacija

Izvor fotografija: pinterest.com


Violeta Stojanović

Editors choice