5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

TechDiva: Microsoft i HTC predstavili nove spravice

TechDiva: Microsoft i HTC predstavili nove spravice

Pre svega, nemojte da brkate Windows 8 i Windows Phone 8.

Znam, neće biti lako, jer je Windows 8 doneo novu tehnologiju koja će i po izgledu podsećati na mobilne uređaje. Microsoft u tom pogledu sarađuje sa proizvođačima telefona, a uporedo sa premijerom u svetu i u Srbiji su predstavljene nove spravice.

Posredi su HTC-ovi uređaji, Windows Phone 8x i Windows Phone 8S. Izrađeni su posebno za Windows 8, tako da poseduju najnoviju hardversku tehnologiju, vrhunske performanse i neverovatne mogućnosti.

Ono što nas, smrtnike, zanima jeste podatak da će kvalitet zvuka sa ovih telefona biti ravan studijskom! U prevodu, nema krčanja i “limenog” zvuka, već će sva muzika koju slušate dok se klackate u gradskom prevozu biti – savršena.

Kad ste već u prevozu, svakako možete računati na to da će u busu izbiti neki incident, makar neko gunđanje gradskih (izgužvanih) faca. Bez brige, sve možete dokumentovati sjajnom kamerom (8S ima 5 megapiksela, a 8x čak 8 megapiksela).

Oba telefona dolaze sa dual-core procesorima, što u prevodu znači da su jaki kao neki laptop, sa ekranom malenim, ali izuzetno oštre rezolucije (opet, pa u rangu već pomenutog laptopa).

Kad naiđe rupa na drumu, a svi u autobusu poskoče, može se dogoditi da vam telefončić ispadne iz šake. Nema mesta panici. Oba HTC-ova telefona zaštićena su Gorilla Glass tehnologijom zaštitnog stakla. Dakle, čak i ako kakav debeljko nagazi na telefon, ekran će ostati kristalno čist, jasnih iskričavih boja, kao i do tada.

sexy TechDiva: Microsoft i HTC predstavili nove spravice

Ovaj telefon, osim što je pametan, veoma je seksi

Ono što je, ipak, daleko važnije jeste da ovi telefoni imaju izuzetno ljubak dizajn i stižu u širokoj paleti boja: kalifornijskoplava, grafitnocrna, vatrenocrvena, svetložuta, jarkocrvena, atlantskoplava, sivo-žuta.

Telefoni će se naći u prodaji već ovog meseca, kod svih boljih telekomunikacionih kompanija.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice