Odluka da napravite tetovažu jedna je od onih odluka koja će vas pratiti kroz ceo život. Zbog toga je od velikog značaja dobro promisliti pre upuštanja u avanturu tetoviranja. Tetovaže mogu služiti kao način za izražavanje stava, ispoljavanje emocija ili samo estetski.

Veliki broj ljudi ih stavlja bez prethodnog dubokog promišljanja, vodeći se aktuelnim trendovima ili se ugledajući na poznate ličnosti koje se jako često krase ovim trajnim crtežima na telu.

Predstavljamo vam trodimenzionalne tetovaže koje se svojom posebnošću graniče sa umetnošću.

tetovaze 1 Tetovaže koje se graniče sa umetnošću tetovaze 2 Tetovaže koje se graniče sa umetnošću tetovaze 3 Tetovaže koje se graniče sa umetnošću tetovaze 4 Tetovaže koje se graniče sa umetnošću tetovaze 5 Tetovaže koje se graniče sa umetnošću tetovaze 7 Tetovaže koje se graniče sa umetnošću tetovaze 8 Tetovaže koje se graniče sa umetnošću tetovaze 9 Tetovaže koje se graniče sa umetnošću

Od bizarnih do lepih, ove tetovaže predstavljaju smelost njenih nosilaca da svoje telo pretvore u umetničko platno i da na njemu, promišljeno ili ne, nose ovu neobičnu umetnost celog života.

Pogledajte i:

Promašaj nad promašajima: Najgore tetovaže

Jasna Stanić

Editors choice