Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

The Best of House: Edward Maya & Vika Jigulina “Stereo Love”

The Best of House: Edward Maya & Vika Jigulina “Stereo Love”

“Stereo Love” je popularna pesma rumunskog muzičara Edvarda Maje (Edward Maya) i pevačice Vike Jiguline (Vika Jigulina). Numera se pojavila 2009. godine kao Edvardov debi singl i našla se na njegovom albumu “The Stereo Love Show”. Za veoma kratko vreme postala je veliki hit zavrtevši se u noćnim klubovima širom sveta. Veliki uspeh postigla je i na muzičkim top-listama u Rumuniji, Francuskoj, Holandiji, Turskoj, Finskoj, Norveškoj, Španiji, Švedskoj i Irskoj.

Slika 1 Stereo Love The Best of House: Edward Maya & Vika Jigulina “Stereo Love”

Spot je sniman na ostrvu Mikonos u Grčkoj

Zanimljive činjenice:

Nakon objavljivanja pesme “Stereo Love”, azerbejdžanski kompozitor Eldar Mansurov (Eldar Mansurov) pobunio se istaknuvši kako je Edvard Maja ukrao refren njegove popularne numere “Bayatılar” iz 1989. godine. Maja je odmah nakon toga priznao kako je pesma “Bayatilar” bila njegova inspiracija, kao i da je bio oduševljen harmonikom koja dominira u pesmi. Već tada, želeo je da stupi u kontakt sa Eldarom, međutim zbog previše obaveza to nije uspeo da ostvari. Na samom kraju, ova dva muzičara uspela su da se dogovore. Dana 19. januara 2010. godine Edvard Maja otputovao je u Baku gde je potpisao sporazum za koautorska prava.

Izvan Evrope, pesma “Sterelo Love” postigla je najveći uspeh u Kanadi, zauzevši 93. poziciju na muzičkoj top-listi. Takođe, našla se i na popularnoj američkoj listi singlova “Billboard Hot 100”, zauzevši takođe 93. mesto, dok je na “Billboard Dance/Club Play” listi dostigla sam vrhunac i našla se na prvom mestu.

Video spot sniman je na ostrvu Mikonos u Grčkoj, a Edvard Maja je tom prilikom izjavio kako je Grčka mesto u koje se zaljubio.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice