5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

The Best of Pop: Fun ft. Janelle Monáe “We Are Young”

The Best of Pop: Fun ft. Janelle Monáe “We Are Young”

Sastav Fun opisuje se kao alternativni rok ili indi-pop bend, koji je svoje simpatizere pronašao i među obožavaocima grupe Queen, sa čijim se stilom najčešće i upoređuje najuspešnija pesma ove američke grupe – “We Are Young”. Numera, koju ćete sasvim sigruno zavoleti na “prvi refren”, izdata je u septembru 2012. godine kao prvi singl sa drugog albuma benda Fun, pod naslovom “Some Nights”. Uspehu ove pesme doprinela je reklama za automobil Chevrolet Sonic, prikazana na finalu američke NFL lige, poznatijem kao Super Bowl, u kojoj su ulogu za muzičku pozadinu dobili upravo stihovi numere “We Are Young”.

01. Fun. jpg The Best of Pop: Fun ft. Janelle Monáe “We Are Young”

“Tonight we are young, so let’s set the world on fire, we can go brighter than the sun!”

Pevač grupe Nejt Rus (Nate Ruess) izjavio je za časopis “Rolling Stone” da je za tekst pesme bio inspirisan izlaskom u grad, koji je on opisao kao “svoje najgore pijanstvo ikada”. Nakon nezapamćenog provoda, za vreme kojeg je Rus izbačen iz taksija u kojem mu je pozlilo i jednog dana trežnjenja nastali su stihovi pesme “We Are Young”.

Numera je snimljena u duetu sa r’n’b i soul pevačicom Džanel Monej (Janella Monáe), čiji je deo pesme snimljen u Britaniji bez prisustva tročlanog sastava Fun.

Pesma “We Are Young” postala je prva, kako su je okarakterisali, alternativna numera koja je zauzela sam vrh liste “Billboard Hot 100” nakon istog uspeha britanske grupe Coldplay i hita “Viva La Vida” iz 2008. godine. Iznenađujuće, ona je ujedno i prva broj jedan pesma na čuvenoj listi koja u svom naslovu sadrži reč “young”.

Video spot za numeru, koja je obrađena u popularnoj seriji “Glee”, snimljen je u stilu sličnom samoj pesmi – sastoji se od bržih i sasvim usporenih delova. Pogledajte:


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi, master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice