“Nobody’s Perfect” je pesma popularne britanske pevačice Džesi Džej (Jessie J) sa njenog debi studijskog albuma. Objavljena je 27. maja 2011. godine kao njen treći studijski singl, odmah nakon hitova “Price Tag” i “Do It Like a Dude”. U stvaranju pesme učestvovala je i sama Džesi, zajedno sa Klodom Kelijem (Claude Kelly). Pevačica je numeru “Nobody’s Perfect” izdvojila kao omiljenu sa albuma.

Slika 1 Jessie J The Best of Pop: Jessie J “Nobody’s Perfect”

Spot za pesmu sniman je u glavnom gradu Bugarske

Zanimljive činjenice:

Svoj vrhunac pesma je ostvarila dostignuvši deveto mesto na jednoj od najpoznatijih top-listi u Velikoj Britaniji. To je bila njena treća pesma po redu koja se našla u top 10.

Spot za pesmu “Nobody’s Perfect” rađen je po ugledu na popularni klasik Luisa Kerola (Lewis Carroll) “Alisa u zemlji čuda”. Naime, Džesi nalik Alisi sedi za stolom punim ljudi, veoma sličnom onom gde se u priči organizuju čajanke.

Džesi Džej je povodom ove pesme izjavila sledeće: “To je jedna od najiskrenijih i sirovih pesama na albumu… Svaki put kada je pevam proživljavam momenat o kom sam pisala. Mislim da je u muzici bitno izložiti sve svoje negativne stvari, baš kao i one pozitivne. Kao što se kaže, niko nije savršen. Ja definitivno nisam.”


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice