Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

The Best of Pop: Kelly Clarkson “Because of You”

The Best of Pop: Kelly Clarkson “Because of You”

Za pesmu “Because of You” može se reći da je i dan-danas ostala najpopularnija i najkvalitetnija pesma američke pevačice Keli Klarkson (Kelly Clarkson). Pojavila se 16. avgusta 2005. godine kao četvrti singl (treći u Evropi) sa Kelinog albuma pod naslovom  “Breakaway”. “Because of You” naišla je na veoma pozitivne reakcije muzičkih kritičara, koji su pohvalili njen izvanredan vokal, takođe, postigla je ogroman uspeh širom sveta i našla se na sedmom mestu američke top liste “Bilboard Hot 100”.

Slika 1 Keli The Best of Pop: Kelly Clarkson “Because of You”

“Because of you I'll never stray too far from the sidewalk... ”

Zanimljive činjenice:

Keli je ovu pesmu napisala još sa 16 godina, u periodu kada su se njeni roditelji razvodili. Svu svoju povređenost ispoljila je u stihovima. Želela je da se numera “Because of You” nađe na njenom prvom albumu “Thankful”, ali njen zahtev nije bio prihvaćen.

Video spot, koji potpuno prati tekst pesme i u kom je pevačica predstavila svoj bol izazvan razvodom roditelja, objavljen je 3. oktobra 2005. godine. Radnju spota osmislila je upravo Keli Klarkson.

Elizabet Blek (Elizabeth Black) na VH1 televiziji uvrstila je muzički video za ovu pesmu na listu “Pet emotivnih muzičkih video preformansa”. Muzički video 2006. godine osvojio je i nagradu za “Najbolji ženski video” na MTV video muzičkim nagradama.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice