Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

The Best of Pop: Paul Anka “Times of Your Life”

The Best of Pop: Paul Anka “Times of Your Life”

Pesma “Times of Your Life” je popularna pesma i reklamni džingl koji je sjajni kanadski pevač Pol Enka (Paul Anka) učinio poznatim sedamdesetih godina. Tačnije, 1975. godine našla se na istoimenom albumu ovog popularnog pevača. Muziku za ovu numeru je napisao Rodžer Nikols (Roger Nichols), a tekst Bil Lejn (Bill Lane). Malo je reći da pesma i dan-danas ispunjava toplinom sve verne fanove, ali i ostale osećajne duše. Numera je postala hit u SAD i brzo popunila vrhove top listi.

foto118 The Best of Pop: Paul Anka Times of Your Life

Legenda koja osvaja

Zanimljive činjenice:

Enka je ovu pesmu uvek izvodio na svojim nastupima, u emisijama naročito, a izvođenje pesme je često bilo propraćeno video montažom Pola i njegove porodice i prijatelja.

Ova pesma predstavlja deo povratka Pola Enke na muzičku scenu sredinom sedamdesetih godina. Najpoznatija je po reklami Kodak filma koja se dugo vrtela na televizijama. Enka ju je adaptirao u skladu sa svojim stilom i od komercijalne numere napravio bombu.

Bil Lejn i Rodžers Nikols su stvorili ovu pesmu, a Nikols je poznat i po tome što je stvorio mnoge hitove za grupu The Carpenters, kao što su “We’ve Only Just Begun” i “Rainy Days And Mondays”.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice