Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

The Best of Pop: Rihanna “California King Bed”

The Best of Pop: Rihanna “California King Bed”

Prelepa balada “California King Bed” pojavila se 2011. godine kao peti singl na Rijaninom (Rihanna) albumu “Loud”. Komentari muzičkih kritičara bili su veoma pozitivni, te su pohvalili Rijanin vokalni preformans. Pesmom dominira lagan ritam, dok se u pojedinim delovima mogu prepoznati sekvence roka. Video-spot snimljen je 17. marta 2011. godine, a režirao ga je Entoni Mandler (Anthony Mandler) koji je već nekoliko puta sarađivao sa Rijanom. U spotu se može videti krevet dugačak 18 metara.

Slika 1 Rihanna The Best of Pop: Rihanna “California King Bed”

“It feels like more than distance between us...”

Zanimljive činjenice:

Početkom 2011. godine Rijana se putem društvene mreže Twitter obratila fanovima, prepustivši im da odaberu naredni singl koji će promovisati. Fanovi su mogli da biraju između četiri numere: “Cheers (Drink to That)”, “Man Down”, “California King Bed” ili “Fading”. “California King Bed” imala je ubedljivo najviše glasova.

Pesma je zauzimala visoka mesta na top-listama širom sveta, a zanimljivo je to da se još pre zvaničnog objavljivanja našla na 61. mestu australijske muzičke top-liste.

Nakon snimanja spota, režiser Entoni Mandler imao je samo reči hvale u vezi sa dugogodišnjom saradnjom sa pevačicom Rijanom. Istakao je kako postoji nešto unikatno kada je reč o njoj i njenom radu, kao i da je potpuno predana svakoj ulozi koju dobije, svakom segmentu sopstvene ličnosti koji treba da predstavi u spotu.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice