Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

The Best of Pop: The Corrs “Breathless”

The Best of Pop: The Corrs “Breathless”

The Corrs je porodična grupa formirana u Irskoj 1990. godine, a čine je Andrea (Andrea), glavni vokal, Šeron (Sharon), violina, Kerolajn (Caroline), bubnjevi, i Džim Kor (Jim Corr), gitara i klavijature. Njihova muzika predstavlja mešavinu irskog zvuka sa savremenim pop i rok prizvukom. Popularnost im je do 1994. godine bila ograničena samo na Irsku, sve dok ih američki ambasador nije pozvao u svoju zemlju da nastupaju na Svetskom prvenstvu u Bostonu. To ih je dalje odvelo da se priključe Selin Dion (Celine Dion) na turneji 1996. godine. Njihov album “Talk On Corners” postao je najprodavaniji irski album u Velikoj Britaniji.

“Breathless” je singl sa trećeg studijskog albuma pod nazivom “In Blue” koji je izašao 2000. godine. Singl je napisao i producirao čuveni muzički producent Robert Džon “Mat” Lang (Robert John “Mutt” Lange). Pesma se popela na vrh mnogih grafikona širom sveta, uključujući i prvo mesto u Irskoj, Francuskoj, Španiji i Velikoj Britaniji – i to je jedini njihov broj jedan u Britaniji do sada. Takođe se našao među deset najboljih singlova u Australiji, a u SAD se našao na 34. mestu i to je jedini njihov hit u Top40 u SAD.

the corrs The Best of Pop: The Corrs Breathless

"So go on, go on Come on leave me breathless Tempt me, tease me 'Till I can't deny this Loving feeling Let me long for your kiss Go on, go on Yeah come on"

Pesma “Breathless” je predstavljena u uvodnoj sceni filma “Iznajmljeni dečko” (The Wedding Date) sa Debrom Mesing (Debra Messing) u glavnoj ulozi.

Godine 2001. nominovana je za Gremi nagradu za najbolji pop nastup dueta ili grupe.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice