Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

The Best of R’n’B: Akon “Lonely”

The Best of R’n’B: Akon “Lonely”

“Lonely” je numera koju izvodi američki pevač Ejkon (Akon). Pojavila se 2005. godine na njegovom debi albumu i odmah zauzela prva mesta top-lista velikog broja zemalja, uključujući i Veliku Britaniju. Ejkon je uplovio u ozbiljne muzičke vode još 1995. godine, međutim, može se reći da je tek nakon objavljivanja pesme “Lonely” postao poznat širom sveta, i da ga je upravo ova numera vinula među zvezde. Tekst pesme govori o momku koji često zanemaruje svoju devojku i ne pruža joj dovoljno pažnje, sve do jednog jutra kada ga ona napušta. U njenom odsustvu on shvata koliko mu fali i koliko je bez nje zapravo usamljen.

Slika 1 Akon The Best of RnB: Akon “Lonely”

“Lonely, I'm so lonely, I have nobody, to call my own…”

Numera je napisana od strane Bobija Vintona (Bobby Vinton), Džina Alena (Gene Allen) i samog Ejkona. U pesmi je korišćen efekat ubrzanog glasa, koji veoma podseća na američku animiranu muzičku grupu Alvin and the Chipmunks. Video-spot za ovu numeru snimljen je kako bi se pesma što bolje promovisala. U ulozi režisera našao se Džil Grin (Gil Green), a pevačevu devojku odglumila je Katerina Graham (Katerina Graham). Takođe, u spotu se pojavljuje i Danijel Elvud (Daniel Ellwood), srećni pobednik takmičenja u kom se odlučivalo ko će dobiti priliku da učestvuje u snimanju spota. Pored velikog broja Ejkonovih pesama koje su usledile i postigle zaista ogroman uspeh, “Lonely” je i dan-danas jedna od njegovih najpopularnijih numera.

Izvor fotografije: newziqa.com


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice