5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

The Best of RnB: Chris Brown “Forever”

The Best of RnB: Chris Brown “Forever”

“Forever” je numera popularnog r’n’b pevača Krisa Brauna (Chris Brown) koja se pojavila 2008. godine. Nalazi se na albumu “Exclusive: Forever Edition” koji predstavlja repackaged edition njegovog drugog studijskog albuma “Exclusive”. Napisana je od strane Džamala Džonsa (Jamal Jones), Brajana Kenedija (Brian Kennedy), Andrea Merita (Andre Merritt), Roba Alena (Rob Allen) i samog Brauna. “Forever” je objavljena kao prvi singl sa repackaged edition izdanja, a mnogi su je definisali kao numeru evropskog zvuka, koja se dosta razlikuje od Krisovih prethodnih pesama. Pesma je naišla na veoma pozitivne kritike muzičkih kritičara i osvajala visoka mesta na raznim muzičkim top-listama. Tako se našla na prvom mestu top-liste u Irskoj i Novom Zelandu, kao i među prvih deset u Australiji, Kanadi, Velikoj Britaniji i Americi.

Slika 146 The Best of RnB: Chris Brown “Forever”

“It's like I waited my whole life for this one night, it's gon' be me, you and the dance floor... and dance forever”

Zanimljive činjenice:

“Forever” zapravo predstavlja produženu verziju džingla za reklamnu kampanju Doublemint žvaka, u kojoj je Kris imao glavnu ulogu. Prvo je nastala kraća verzija koja se prožima kroz reklamu, a nakon toga Kris je odlučio da verziju od 30 sekundi produži i snimi celokupnu numeru.

Muzički spot snimljen je za dva dana, na dve lokacije – Los Anđeles i Kalifornija. U ulozi Braunove devojke našla se Megan Abrigo (Megan Abrigo), uspešan model. Spot se našao na prvom mestu “MTV Online” liste.

U jednoj od najvećih YouTube senzacija – prosidbi i venčanju iz snova jednog mladog para, Krisova pesma “Forever” obeležila je njihov najlepši trenutak u životu. Ovu sjajnu prosidbu i venčanje iz bajke možete pogledati ovde.

Izvor fotografije: tattooselect.blogspot.com


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice