Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

The Best of Soft Rock: Barbra Streisand “Woman in Love”

The Best of Soft Rock: Barbra Streisand “Woman in Love”

Pesma “Woman in Love” je numera koju je izvela Barbra Strejsend (Barbra Streisand), a koja se našla na njenom albumu “Guilty” iz 1980. godine. Numeru su napisali braća Gib, Bari (Barry Gibb) i Robin (Robin Gibb), iz čuvenog sastava Bee Gees. Nakon velikog uspeha pomenute grupe krajem sedamdesetih godina, braća Gib su postali traženi da učestvuju u muzičkim poduhvatima za druge umetnike, pa je tako i Barbra pitala Barija da napiše numeru za nju.

“Women in Love”, kao vodeći singl sa albuma “Guilty”, postao je najuspešniji Barbrin hit ikada. Proveo je ukupno tri nedelje na prvom mestu “Billboard Hot 100” liste i to je bio peti (i poslednji do danas) njen broj jedan na ovoj listi. Ova pesma je postigla i veliki uspeh na međunarodnom planu, dostigavši sam vrh liste u mnogim zemljama, uključujući i Veliku Britaniju.

tumblr m6csgd9U8J1qbadm1o1 r19 1280 The Best of Soft Rock: Barbra Streisand Woman in Love

"I am a woman in love And I do anything To get you into my world And hold you within Its a right I defend Over and over again What do I do?"

Na polovini pesme pojavljuje se stih “I stumble and fall / But I give you it all”, ono što je ovde specifično jeste da reč all traje 10 sekundi, te je Kejsi Kasem (Casey Kasem) u jednoj radijskoj emisiji tvrdila da je ovo najduže solo izvođenje jedne reči. Kasnije ju je nadmašila Vitni Hjuston (Whitney Houston) u velikom hitu “I Will Always Love You”.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice