5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

The Best of Soft Rock: Richard Marx “Right Here Waiting”

The Best of Soft Rock: Richard Marx “Right Here Waiting”

“Right Here Waiting” jedna je od najlepših balada osamdesetih, koju izvodi popularni Ričard Marks (Richard Marx). Pojavila se 1989. godine na njegovom drugom albumu pod naslovom “Repeat Offender”. Ubrzo se našla na prvom mestu američke top-liste “Bilboard Hot 100” i na drugom mestu top-liste u Velikoj Britaniji. Ričard Marks ovu numeru je stvorio na jednom od svojih putovanja, pišući je kao ljubavno pismo svojoj ženi, koja je tada snimala film u Južnoj Africi.

Slika 186 The Best of Soft Rock: Richard Marx “Right Here Waiting”

“Wherever you go, whatever you do, I will be right here waiting for you... ”

Ovom izuzetnom baladom dominira Ričardov vokal praćen klasičnom gitarom i klavijaturama. Tekst govori o pevačevoj neizmernoj ljubavi prema svojoj lepšoj polovini, zbog koje je spreman da čeka trenutak kada će opet biti zajedno, koliko god da je potrebno. Pesma je postigla ogroman uspeh širom sveta, zauzimala visoka mesta na mnogim top-listama i proglašena za Ričardov najbolje prodavani singl.

Za ovu numeru snimljena su tri muzička video-spota. Međutim, za prve dve verzije smatrano je da poseduju previše scena koje aludiraju na seks, te je prikazivanje zabranjeno još pre zvaničnog objavljivanja.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice