The Coachella je trodnevni muzički i umetnički festival koji se održava u Kaliforniji, i pored dobre elektronske, rok i indi muzike i umetničkih izložbi, okuplja i mnoge poznate face.

Ovaj događaj, koji je jedan od najbitnijih muzičkih festivala u Americi,  ima više scena gde se može čuti različita muzika.

Ove godine, na događaju su, između ostalih, nastupali: Kings of Leon, The Chemical Brothers, Robyn, Cee Lo Green, Arcade Fire, The Kills, Scissor Sisters, Kanye West, The Strokes, Duran Duran, Nas, Axwell i mnogi drugi.

Među publikom je bilo puno ”poznatih”  iz sveta filma i mode, u zapaženim odevnim kombinacijama.

FS Coachella v3 The Coachella 2011.

Šik festivalski izgled podrazumevao je upečatljive odevne kombinacije sa trendi detaljima kao što je perje, letnje čizmice, a dominirao je retro izgled šezdesetih. Sve u svemu, opušteni hipi fazon. Uživajte u fotografijama sa festivala!


Anastasija Milojević je diplomirani ekonomista koji obožava fotografiju, modu i muziku (bez koje je dan nepotpun). Retko, ali rado slika, a sada najčešće bloguje na Butterfly Dreamer. U potpunosti se slaže sa Marilyn Monroe: “Dajte devojci prave cipele i osvojiće svet!”

Editors choice