Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča udružile su svoje očaravajuće vokale, dve akustične gitare i očigledno izvrstan ukus za kostimografiju i napravile najzanimljiviji muzički performans na aktuelnoj sceni. One su The Frajle!

Slika142 The Frajle: Naš prvi album sa putovanja

Četiri dame, jedan šou

Zanimljiv klupskoj i koncertnoj publici ovaj muzički kabare osvojio je i neke od najznačajnijih ličnosti domaće javne scene. Na čudesnom YouTubeu postavljaju pet obrada koje za kratko vreme postaju najposećeniji video zapisi kod nas. Sada već sa preko 150,000 gledanosti Frajle su pomerile granice ne samo cover svirke, nego i muzičke scene na našim prostorima.

Njihovo putovanje se na kratko odlaže, ali samo na kratko, ne brinite, čisto da bi vam pokazale šta su na tom putovanju sanjale i napravile, zatim se Frajle vraćaju u svoj Frajlomobil, i čarobno putovanje se nastavlja.

Četiri dame, jedan šou! Frajle su za vas ovog puta pripremile jedan veliki šou. U petak 25.05.2012. godine, ove šarmantne dame će održati koncert u Domu Sindikata sa početkom u 20:30h, na kome će, pored starih singlova biti promovisan i novi album. Pozivamo vas da dođete, i provedete se Frajlastično!


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Editors choice