5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

“The Icons” za “Virgine”

“The Icons” za “Virgine”

Ovaj fenomenalan editorijal pod nazivom The Icons” je radilo 20 modela i 10 fotografa. Magazin “Virgine” je zaista uspeo da svojim prvim izdanjem postavi nove standarde, kako za modne, tako i za lifestyle magazine. Japanski stilista Hisa Igaraši (Hissa Igarashi) je odradio svoj posao fantastično, a na fotografijama su prikazane najznačajnije ličnosti pop kulture od Odri Hepbern (Audrey Hepbern) do Grejs Džouns (Grace Jones). Fotografi koji su učestvovali u stvaranju ovog editorijala su Hju Lip (Hugh Lippe), Bjarn Jonason (Bjarne Jonasson), Seidži Fudžimori (Seiji Fujimori), Rajan Jun (Ryan Yoon), Tim Saragosa (Tim Zaragoza), Dejvid Šulc (David Schulze), Sebastijan Meder (Sebastian Mader), Roni Šram (Rony Shram), Ček Vu (Chek Wu) i Erik Svajn (Erik Swain), a neki od modela koji su se odlično snašli u ulogama i muškaraca i žena su Tiju Kuik (Tiiu Kuik), Ikeline Stange (Iekeliene Stange) i Natali Kizer (Natalie Keyser).

virgine1 The Icons za Virgine virgine2 The Icons za Virgine virgine3 The Icons za Virgine virgine4 The Icons za Virgine virgine5 The Icons za Virgine virgine6 The Icons za Virgine virgine7 The Icons za Virgine virgine8 The Icons za Virgine virgine9 The Icons za Virgine virgine10 The Icons za Virgine virgine11 The Icons za Virgine virgine12 The Icons za Virgine virgine13 The Icons za Virgine
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice