Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

The One That Got Away

The One That Got Away

Jednom sam negde čula izreku da žena nikada neće zaboraviti muškarce koje je mogla da ima, a muškarac žene koje nije mogao da ima. Googlovala sam, izašlo mi je u rešenjima pod naslovom “Marfijev zakon“. Rame uz rame sa “Sve što može da pođe naopako, poći će naopako“. Rekla bih da je za očekivati. Sa ovom izrekom btw nisam saglasna. Rekla bih da pre ni jedni ni drugi nikada neće zaboraviti one koji nisu bili njihovi.

Ljudi najviše na svetu hoće ono što nije njihovo. Svima dobro poznata činjenica. U ovom slučaju, govorimo o ONOM koji nije njihov, kog ne mogu da imaju. Pričam iz ženske perspektive. Mada, slično je i sa muškarcima.

Svaka od nas ima onog jednog. Kada se osvrnete on je tu, čak i one koje ni za čim ne žale – žale za njim. Neizbežan je. Drugi će nas voleti, obožavati, ženiti. Ali nikada neće biti dovoljni koliko bi on, u našim mislima, mogao biti. A ako ga nemate, pa same prosudite da li ste srećnice ili ne.

197641 169432333107550 100001223528297 402284 1509221 n The One That Got Away

U većini slučajeva ON vam ništa loše nije uradio. Stoka, ni da ga pošteno mrzite! Nego, jednostavno, nije hteo da bude s vama. A vi ste jako htele da budete s njim. Jako jako, iz nekog razloga. Ne mora to da bude ljubav. Jednostavno, on vam se svideo, njega ste želele. A on vas nije. Možda ste se za njega i borile. Svejedno je, njegova je odluka. A on je odlučio da ne bude vaš.

Podnošljivija je ona sorta koja prema vama ispadne đubre. Pa ga posle lepo prokunete. Uz kafu. Boli malo, više vaš ego, a još više priznanje da ste se preračunale, ali prođe.

Ali, oni koji ispadnu savršeni džentlmeni, ti su nam najgori. Nikakve mane ne možete da mu nađete, bude samo još savršeniji. I nečiji, a ne vaš. Jer mu se ne sviđate, ili ne može da bude s vama iz nekog razloga, kako bilo. E ti bole, bole da se pamti. U nekim slučajevima jer ste bile zaljubljene, u drugim opet povređen ego jer on VAS nije hteo, u trećim… ma šta sve ne! Smislićemo mi  1,000 razloga, razvićemo 300 scenarija, naći ćemo druge njemu slične za zanimaciju.

Ali, onaj jedan nedovršen razgovor, ona ruka oko vašeg struka od koje su vam bukvalno klecala kolena. E taj će se pamtiti. I o njemu nećemo nikome pričati.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje: “Boj se ovna, boj se govna, kad ćeš živeti?”

Editors choice