5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Ti meni mig, ja tebi smajli

Ti meni mig, ja tebi smajli

1/2

Dva sata iza ponoći je. Preturam po previše maloj torbi u koju je stalo tako mnogo stvari, tražim ključeve od stana. Ne ponosim se time, ali opsovala sam. Kakva sitnica me je izbacila iz takta. Otključavam vrata. U hodniku skidam cipele sa otečenih nogu i ne žalim što su mi tako neudobne i za broj veće. Trpim bolove zarad dobrog stila. Sama sam birala!

SLIKA 114 Ti meni mig, ja tebi smajli

Šta ti je napisao?

Skidam minđuše i jedno desetak narukvica, cvet iz kose i haljinicu u kojoj sam se osećala kao na crvenom tepihu. Moja večerašnja odevna kombinacija pobrala je dosta pogleda, što zavidnih i zajedljivih, što pohotnih. Uskačem pod tuš. Sa sebe spiram sav duvanski dim, znoj i parfem euforičnih momaka i devojaka koji su se u klubu slučajno očešali o mene. U ušima mi još uvek zuji od lošeg i prejakog ozvučenja. Šum mlake vode i to odnosi. Izmackala sam se mlekom za telo od koga mi je koža tako mekana, i na sve bubuljice stavila korektor koji ce ih do jutra (valjda) osušiti. Bacam se u krevet, grlim jastuk … Telefon! Poruka. “Nisam mogao da se provučem do tebe, pregazili bi me! 😀  Bila si prelepa. A šta radiš? ;-)”

Šta misliš, šta radim u pola noći? Spavam. Ili sam bar to pokušavala dok me nisi rasanio! San me napušta iako sam jako zatvorila oči. Ali svesno stanje ima da potraje još koji sat, dok ne raščistim sa mislima koje su se narojile. Kontam, dobro, video si me, obradovao si se ili šta već, i poslao si mi poruku. Ali ne shvatam da nisi mogao da sačekaš jutro, da nisi mogao da se provučeš do mene i da mi udeliš kompliment! Kao pregazili bi te…

A onda mi je kvrcnulo da ja večeras u klubu zapravo nisam snimila ni jednu jedinu muvažu, ni jedan jedini srećno zaljubljeni par koji se dobro provodi, ama ni jednu jedinu mešovitu muško-žensku grupicu. Da li je tako bilo zbog neke od mesečevih mena, pa je eto, ta nevidljiva sila uticala na to da se devojke drže drugarica, a momci ortaka? A onda motam film unazad i shvatam da su se svi grčevito držali mobilnih telefona! I svi su nešto kuckali, čas vadili telefon, čas ga u džep vraćali, kikotali se ili mrštili.

Editors choice