Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine

Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine

Britanska glumica Tilda Svinton za magazin “W” govori o svojim ulogama, androgenom stilu i životu daleko od očiju javnosti. Poznata po nekonvencionalnim ulogama, od kojih joj je jedna donela i Oskara, otkrila je detalje svog novog filma “We Need to Talk About Kevin”, koji je rađen po uzoru na film “Rosemary’s Baby”. Tilda glumi trudnicu koja je u strahu da će roditi dete đavola.

114 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine

Fotografije je uradio Tim Voker (Tim Walker), a, uz Tildinu pomoć, stilista Džejkob Kjeldagard (Jacob Kjeldgaard) se svojski potrudio da dočara kako glumica vidi svet visoke mode. Tilda se za potrebe editorijala presvukla dvadesetak puta, a svaki komad odeće nosi potpis različitog dizajnera: od Rick Owens-a, preko Giorgio Armani-ja, sve do Celine i Chanel-a, stvoren je neobičan editorijal, a pedesetjednogodišnja glumica se pred objektivom savršeno snašla.

212 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine 37 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine 45 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine 55 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine 65 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine 75 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine 85 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine 94 Tilda Swinton za “W Magazine” – avgust 2011. godine
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice