Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

“To Do” aplikacije zbog kojih ćeš napokon postati organizovanija

“To Do” aplikacije zbog kojih ćeš napokon postati organizovanija

1/3

Da se razumemo odmah na početku – ja sam Devica u horoskopu i ja prosto moram da planiram! Zapisivanje, liste, papiri, olovke, blokčići, planeri, organizacija, mozganje – moja svakodnevica. I da, svesna sam toga da preterujem sa planiranjem i svesna sam toga da moram da budem spontanija, ali šta ću. Prosto, kada znam da treba da odradim više stvari, ja to moram da zapišem da bih tačno odredila kada ću šta uraditi i kako, naravno, nešto ne bih zaboravila. Stvarno mislim da sam ponekad bolesna, ali isto tako mi se dešavalo da me to parče papira sa planovima spasi. Tako da, nekad je OK biti luda Devica u horokopu.

No. Ono što je problem za planerima, blokčićima i papirnim “To Do” listama je taj da ih nekada prosto – ne vidiš. Ono, zapišeš sve, ali ti onda treba još jeda podsetnik da pogledaš to što si zapisala. Ili izgubiš papir. Ajoj… Zato, rešenje koje je provereno i koje stvarno “radi” nalazi se u tvom telefonu (od koga se, verujem, ne odvajaš) i sjajnim “To Do” aplikacijama koje možeš da skineš i koje ti mogu pomoći da napokon postaneš organizovanija. Ili makar malo manji frik, ako si kao ja. Evo koje aplikacije su stvarno odličan izbor:

Remember the Milk

Ova besplatna aplikacija je odličan balans između jednostavne i pro “To Do” liste. Povezana je i sa tvojim Gmail-om, Google kalendarom i svim uređajima koje koristiš i sinhronizuje sve podsetnike koje imaš. Samo napraviš listu i ne brineš! Osim toga, možeš je podeliti sa svojim kontaktima ukoliko je potrebno da neko od njih nešto odradi (odlično za posao).

Remember Milk1 To Do aplikacije zbog kojih ćeš napokon postati organizovanija

Editors choice