Modna kuća Tommy Hilfiger je predstavila kolekciju za jesen/zimu 2011/2012. godine za koju se može reći da je jedna od najnosivijih i najležernijih u sezoni. Puno krzna, pletiva uz nijanse sive čine esenciju ove kolekcije. Dužine su midi i maksi, a sem sive, tu su crna i tamno plava. Aksesoari u vidu većih torbi i šešira su neizostavni, kao i tanki kaiševi od kože. Klasičan muški kroj sakoa i kaputa daje kolekciji dozu military stila, ali uz naglašen i visok struk, modeli ipak izgledaju ženstveno.

Posebno su interesantne velike rolke i pelerine, koje vas svake jeseni i zime dodatno ugreju, a uz to izgledate šik.  Tvid, kašmir i vuna, u kombinaciji sa kožom i lak kožom, kao i već pomenuto krzno su dominantni materijali koji će vas provereno grejati, u kombinaciji sa dugim, nepromočivim čizmama.

136 Tommy Hilfiger RTW   jesen/zima 2011/12.

Nijanse sive se lako kombinuju, posebno sa crnom i teget

225 Tommy Hilfiger RTW   jesen/zima 2011/12.

Lak i pletivo su hit i ove sezone

321 Tommy Hilfiger RTW   jesen/zima 2011/12.

Poigrajte se sa printovima i razbijte jesenje sivilo

423 Tommy Hilfiger RTW   jesen/zima 2011/12.

Velike rolke u tamnim bojama su praktične i u trendu

518 Tommy Hilfiger RTW   jesen/zima 2011/12.

Muški krojevi i šeširi izgledaju ženstveno ukoliko naglasite struk i poigrate se sa materijalima

615 Tommy Hilfiger RTW   jesen/zima 2011/12.

Lepršave haljine dužine preko kolena, uklopljene sa dugim i toplim čizmama


Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments