Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Tomorrowland: Fantastičan provod

Tomorrowland: Fantastičan provod

Jedan od najvećih muzičkih festivala na otvorenom, festival elektronske muzike na nekoliko stejdževa i više od 100,000 mladih lica željnih fantastičnog provoda – Tomorrowland – i ove godine održaće se u najlepše moguće vreme, krajem jula. Danas je najveća muzička atrakcija za mlade, koja okuplja ljude iz svih krajeva sveta. Održava se na jezerima okruženim šumom, u srcu prirode Belgije, najbliže gradu Antverpenu. Osim muzike, ovaj savršen doživljaj upotpunjuju žurke koje traju tri dana bez prestanka uz najbolje di-džejeve sveta, koreografije (poput Sensationa), noćne vatromete.

Festival je prvi put održan 2005. godine i od tada okuplja najpoznatija lica svetske muzičke scene. Baziran je na dekoraciji sveta iz bajki, magičnog života i mešavina raznih žanrova elektronske muzike, što ga čini još jedinstvenijim i neobičnijim. Na ovom festivalu predstavljala su se imena poput: Avicija (Avicii), Dejvida Gete (David Guetta), švedskog tria Swedish House Mafia, Skrileksa (Skrillex), Armina van Burena (Armin Van Buuren), Tiesta (Tiësto) i mnogih drugih…

slika 1.jpg Tomorrowland: Fantastičan provod

Doživite kvalitetan provod uz najbolju muziku

slika 2.jpg Tomorrowland: Fantastičan provod

Ovde noću nema spavanja

slika 3.jpg Tomorrowland: Fantastičan provod

Uživajte u divnom pejzažu i prirodi koja vas okružuje

Ukoliko ste željni nezaboravnog provoda, avanture i želite da okusite nešto novo i drugačije, kao i da provedete tri fantastična dana pod velom elektronske muzike u velikoj masi ljudi koji dele iste želje i misli kao i vi, zamenite letovanje ovakvim nesvakidašnjim putovanjem uz neponovljiv provod.


Tara Đukić obožava Beograd, Lejdi Gagu, modu, osmehe svojih najboljih drugarica, kao i one kratke, a velike trenutke u životu kada shvati koliko je srećna. Veruje u ljubav jer ume da voli. Živi za dan kada će ostvariti svoje snove i biti uspešna, ispunjena žena. Svoje doživljaje i misli svakog dana deli sa svojim modnim blogovima I’m not a part of your cliche. I’m born this way. i Belgrade Fashion Love. Za sebe voli da kaže je glavna i odgovorna urednica svog tananog srca, rastrojenog uma i jedinstvenog života.

Editors choice