20110112501 Torbe za đuskanje

Svaka žena se bar jednom u životu susrela sa “ogromnim” problemom koji je deo svakog izlaska – gde da ostavi svoju torbu. Predstavljamo vam kreativno rešenje kreatorke Amalia Mattaör – Dancing Bags Collection.

Inspiraciju za ovo praktično rešenje kreatorka je pronašla u najbitnijim ženskim aksesoarima – nakitu i torbicama. Dancing Bags Collection je spoj lepog, praktičnog i luksuznog. Kožne torbe u kombinaciji sa nakitom kače se na rame i izgledaju kao da su deo vaše garderobe.
I zato, drage dame, nabavite po jedan komad ovih luksuznih torbica, naoružajte se osmehom, obujte najviše potpetice i uputite se ka najbližem podijumu za igru, slobodne i neopterećene.


Jelena Tanasić je rođena da obožava – Crveni lak. Čokoladne kolače. Mojito & kafu. Čitanje novina od pozadi. Čitanje knjiga. Papir i olovku. Kreativni haos. Bajke o vilenjacima i vilama. Filmove iz doba zlatnog Holivuda. Marinu Abramović. Leto. Miris šume posle letnjeg pljuska. Naočare brenda Ray Ban. Glam Punk modu. Štikle. Nitne. Narukvice. Pozorišta & bioskop. Citat Žan Kokto: “U sebi osećam anđela koga neprestano šokiram!”

Editors choice