Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Trach Up: Anderson Cooper zapalio svet

Trach Up: Anderson Cooper zapalio svet

Anderson Kuper (Anderson Hays Cooper) poznati je novinar CNN-a, voditelj, analitičar i izveštač. Posle burne i uzbudljive karijere postao je jedno od najvažnijih lica CNN-a, te voditelj autorske emisije “Anderson Cooper 360°”. Stekao je i nadimak “Srebrna lisica”.

E, sad.

Anderson Kuper je juče dao dopuštenje Endrjuu Salivenu (Andrew Sullivan) da objavi mejl u kome potvrđuje da je gej. Ceo internet je eksplodirao. Svi portali su bili preplavljeni izrazima podrške, duhovitim komentarima, analizom lika i dela gospodina Kupera. Ipak, većina objavljenog materijala zadirkivala je novinara povodom toga što se o njegovoj seksualnosti manje-više već znalo. Premda je Anderson odbijao da se izjasni ili da to pitanje uopšte diskutuje, časopis “Out” ga je još 2007. godine proglasio za “Najamoćniju gej-osobu u Americi”.

anderson Trach Up: Anderson Cooper zapalio svet

Gej iz okej

Ne znam za vas, ali meni je i ta vest i cela frka koja se digla nekako nepotrebna. A, nažalost nije, jer u ovom svetu ljudi još prave grdnu razliku da li se neko popeo na vrh sveta i viknuo: “volim je!” ili “volim ga!” Užas!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice