Izvesna dama Stejsi Vilson Bets (Stacey Wilson Betts) iz Oregona tuži Džastina Bibera (Justin Bieber) i traži odštetu od 9.23 miliona dolara. Naknada se ima isplatiti po osnovu trajno oštećenog sluha i narušenog zdravlja.

Evo kako ide ceo trač.

Godine 2010. u mesecu julu, dana četrnaestoga, Stejsi je bila sa ćerkicom na koncertu. Osim što je bila okružena bubnjanjem zvučnika i urlikanjem klinaca odjednom je bila izložena jezivim zvučnim talasima neverovatne snage. Biber se, naime, nasred koncerta popeo u nekakvu gondolu u obliku srca i namotan na kabl putovao iznad publike. Publika je urlala, cičala i vrištala, što je Biber i podsticao pokretima ruku. U sprezi sa cijukanjem, te njegovim njakanjem, zvučnicima i oblikom gondole, nastala je rezonanca koja je proizvela zvučni udar koji je uništio život Stejsi iz Oregona.

Dama tvrdi da pati od tinitusa, narodski rečeno – zvonjave u ušima – usled čega neprestano čuje šuštanje, pulsirnje i druge zvuke koji je sprečavaju da spava.

bbibe1 Trach Up: Bieber opasan po život

Osim što izaziva tinitus, kažu da samo jedan pogled donosi i povraćanje, kiselinu, te druge tegobe

Eto, čuvajte se Bibera, opasan je po zdravlje!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice