Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Trach Up: Dve priče o nadarenosti i hrabrosti (1. priča)

Trach Up: Dve priče o nadarenosti i hrabrosti (1. priča)

Kendra Vilkinson (Kendra Wilkinson) postala je poznata kao devojka Hjua Hefnera (Hugh Hefner). Nije bila “Playboy”-eva zečica, ali se jeste slikala golišava čak tri puta za ovaj poznati časopis. Kao i razne druge zvezdice pojavljivala se tu i tamo na televiziji, u filmovima i spotovima. Ima i seks-video sa nepoznatim muškarcem, koji je Vivid Entertainment hteo da lansira, ali je sudski proces u toku. U međuvremenu, Kendra je pokušala da svoje snimke seksa proda bez posrednika, kao i jedan filmić koji je snimio njen bivši dečko kad su imali 18.

E, sad.

Zašto sisatu plavušu koja se udala za sportistu – igrača američkog fudbala Henka Basketa (Hank Baskett) – s kojim snima rijaliti šou “Kendra”, navodim u priči o nadarenosti i hrabrosti?

Zato što je za magazin “People” izjavila sledeće: “Nisam nadarena. Nemam ništa da vam ponudim. Živim na televiziji, to je kao da ste neprestano na snimanju kućnog videa. Svesna sam toga što radim i koliko brzo može sve da se sruši. Pred svaku sezonu držim fige da se snimanje emisije nastavi, potpuno svesna da budućnost nije u mojim rukama ili rukama moga muža, već je to isključivo odluka fanova.”

Bravo, Kendra. Tvoja emisija neće biti zabavnija posle ove izjave. Niti ćeš biti sisatija i plavlja. Ali se nadam da će te gledati sa većim poštovanjem. Jer uprkos tome što znaš da nemaš dara i da si ništa, izlaziš na scenu i nudiš svoj život kao meso kojim se obžderava svetina.

kendra1 Trach Up: Dve priče o nadarenosti i hrabrosti (1. priča)

Svaka čast, Kendra

Možda bi Kardašijanke (Kardashians) mogle da nauče nešto od ove mlade dame. Kad bi imale muda da stanu pred kameru i priznaju da su to što jesu, možda bismo i za njih imali trunku poštovanja…


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice